Medlemsfordeler og forsikringer

Her kan en lese om medlemsfordeler, forsikringer og hva det egentlig vil si å være medlem i et fagforbund.

Medlemsfordeler og forsikringer som gir trygghet både på jobben og privat

Som medlem i Industri Energi slipper du å stå alene enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet. Du har også en rekke forsikringer og medlemsfordeler, noen får en automatisk og er inkludert i medlemskapet, mens andre kan en tegne selv om en ønsker det. Her kan du lese litt om hvilke forsikringsordninger du har hos oss.

Forsikringer

Som medlem får en nyte godt av forsikringene til LO-Favør. Disse forsikringen er inkludert i medlemskapet:

LOfavør Innboforsikring – Omtales som «Norges beste innboforsikring». Forsikringen dekker alt fra innbo- og løsøre i hjemmet, tyveri av løsøre fra låst bil, flytteforsikring og typiske uhell.

Advokatforsikring fra HELP – Advokathjelp / Privatrettslig juridisk bistand hvor du får rask og proff hjelp – enten du bare trenger råd eller står ovenfor en mulig rettssak. Du betaler ingen timepris. Det er heller ingen egenandel. Advokatforsikringen gjelder hele familien: deg, samboer eller ektefelle og barn under 20 år som bor hjemme.

LOfavør Fritidsulykkeforsikring –  Dekker ulykker i fritiden og gjelder for deg som medlem. Medlemmets familie er ikke dekket.

LOfavør Grunnforsikring – Gir økonomisk førstehjelp (engangsutbetaling) i tilfelle dødsfall av medlemmet, ektefelle/samboer eller barn. Utbetalingen i 2020 er 85 750 kroner frem til fylte 50 år. Deretter trappes utbetalingen ned avhengig av alder. For barn under 21 år er utbetalingen 49 930 kroner.

Videre har en også en rekke forsikringer som ikke er inkludert i medlemskapet, men som en kan tegne selv:

Topp reiseforsikring for deg og familien din – LOfavør Reiseforsikring gjelder for deg som medlem, din ektefelle/samboer, og barn inntil 20 år, hele året og avbestillingsforsikring er inkludert . Med denne forsikringen er du og familien din forsikret på alle typer reiser året rundt, og det stilles ingen krav til overnatting.

LO Favør tilbyr også mange andre forsikringer som for eksempel:

Les mer om flere forsikringer på LO Favør sine sider

Medlemsfordeler sentralt:

Gode betingelser på boliglån / boligrente – Som LO organisert har en tilgang til meget lav og konkurransedyktig rente over tid, samt god hjelp fra flinke, økonomiske rådgivere fra samarbeidspartner SpareBank1. Rådgivning som er tilpasset deg og din økonomi og kan samtidig informere om hvilke forsikringer du har i medlemskapet ditt slik at du unngår dobbeltforsikring.

Pensjonsrådgivning – Har du spørsmål om pensjon? Vet du hva som lønner seg for deg? Industri Energi har et svært godt pensjonsrådgivningstilbud til medlemmene, med egen pensjonstelefon for alle medlemmer uansett alder – samt en mer dyptgående rådgivningstjeneste for medlemmer fra 57 år og oppover. (Klubben lokalt yter ekstra og dekker egenandel på 500 kr – ta kontakt)

Medlemsfordeler lokalt i klubben:

Gruppelivsforsikring  – Gir økonomisk støtte på 10 G til etterlatte ved dødsfall. Forsikringen gjelder også ektefelle- /samboer. Forsikringen opphører ved fylte 70 år. Forsikringen koster 257,- kr pr. måned uten om medlemskapet. *Grunnbeløpet (G) er per 1. mai 2021 kr 106.399, -. Verdien av 10 G blir da kr 1 063 990,-.

Avtale med Colosseum-tannlegene – Gjennom denne tannlegeavtalen tilbys alle medlemmer et godt tannhelsetilbud til en gunstig pris hos Colosseum tannlegene.

Avtale med Volvo Norge – Rabatter som gjelder hos alle forhandlere i Norge. Ta kontakt med oss for å kunne benytte deg av avtalen ved bilkjøp.

Avtale med Elektroimportøren.no  – Gode priser og rabatter på elektromateriell i butikker i hele landet. Ta kontakt med oss for å benytte deg av avtalen.

TIPS: LO-Favør har egen mobilapp hvor en får oversikt over alle medlemsfordeler, både de en har inkludert i medlemskapet og de en ikke har prøvd ennå.

Lurer du på noe?

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål om forsikringer eller medlemsfordeler? Da er det bare til å ta kontakt med oss på IndustriEnergi@odfjelldrilling.com så hjelper vi deg.

Bente Amundsen

Bente Amundsen

Administrasjonssekretær klubbkontoret

bam@odfjelldrilling.com

984 72 618

Eva Karin Strøm-Nilsen

Eva Karin Strøm-Nilsen

Sekretær i styret - Klubbkontoret

evpe@odfjelldrilling.com

930 42 242