Forsikringer og medlemsfordeler

Her kan en lese om forsikringer, medlemsfordeler og hva det egentlig vil si å være medlem i et fagforbund.

Forsikringer og medlemsfordeler som gir trygghet både på jobben og privat

Som medlem i Industri Energi slipper du å stå alene enten du får problemer på jobben, eller i privatlivet. Du har også en rekke forsikringer og medlemsfordeler, noen får en automatisk og er inkludert i medlemskapet, mens andre kan en tegne selv om en ønsker det. Her kan du lese litt om hvilke forsikringsordninger du har hos oss.

Forsikringer

Som medlem får en nyte godt av forsikringene til LO-Favør. Disse forsikringen er inkludert i medlemskapet:

LOfavør Innboforsikring – Omtales som «Norges beste innboforsikring». Forsikringen dekker alt fra innbo- og løsøre i hjemmet, tyveri av løsøre fra låst bil, flytteforsikring og typiske uhell.

Advokatforsikring fra HELP – Privatrettslig juridisk bistand hvor du får rask og proff hjelp – enten du bare trenger råd eller står ovenfor en mulig rettssak. Du betaler ingen timepris. Det er heller ingen egenandel. Advokatforsikringen gjelder hele familien: deg, samboer eller ektefelle og barn under 20 år som bor hjemme.

LOfavør Fritidsulykkeforsikring –  Dekker ulykker i fritiden og gjelder for deg som medlem. Medlemmets familie er ikke dekket.

LOfavør Grunnforsikring – Gir økonomisk førstehjelp (engangsutbetaling) i tilfelle dødsfall av medlemmet, ektefelle/samboer eller barn. Utbetalingen i 2020 er 85 750 kroner frem til fylte 50 år. Deretter trappes utbetalingen ned avhengig av alder. For barn under 21 år er utbetalingen 49 930 kroner.

Tilleggsforsikring som en har lokalt gjennom klubben:

Gruppelivsforsikring  – Gir økonomisk støtte på 10 G til etterlatte ved dødsfall. Forsikringen gjelder også ektefelle- /samboer. Forsikringen opphører ved fylte 70 år. Forsikringen koster 205,- kr pr. måned uten om medlemskapet. *Grunnbeløpet er per 1. mai 2019 er kr 99 858.

Videre har en også en rekke forsikringer som ikke er inkludert i medlemskapet:

Topp reiseforsikring for deg og familien din – LOfavør Reiseforsikring gjelder hele året og avbestillingsforsikring er inkludert. Med denne forsikringen er du og familien din forsikret på alle typer reiser året rundt, og det stilles ingen krav til overnatting.

LO Favør tilbyr også mange andre forsikringer som for eksempel;

Les mer inne på LO Favør sine sider

Medlemsfordeler:

Ferieleilighet i Spania – For bare 2500 kr pr uke kan du som medlem leie ferieleilighet. Denne ligger i Puerto Banus som er havneområdet like vest for Marbella. Det er ca. 50 minutter fra flyplassen i Malaga. Leiligheten er i et kompleks som heter Hacienda Del Sol, i Estepona. (Dette er klubbens lokale medlemsfordel som kun gjelder for lokale medlemmer).

Gode betingelser på boliglån – Som medlem hos oss får du gode betingelser på boliglån gjennom medlemsprogrammet LOfavør.

Pensjonsrådgivning – Har du spørsmål om pensjon? Vet du hva som lønner seg for deg? Industri Energi har et svært godt pensjonsrådgivningstilbud til medlemmene, med egen pensjonstelefon for alle medlemmer uansett alder – samt en mer dyptgående rådgivningstjeneste for medlemmer fra 57 år og oppover. (Klubben lokalt yter ekstra og dekker egenandel på 500 kr – ta kontakt)

Avtale med Colosseum-tannlegene – Vi har etablert en tannlegeavtale med Colosseum. Gjennom denne avtalen tilbys alle medlemmer et godt tannhelsetilbud til en gunstig pris hos Colosseum tannlegene.

Les mer om mange flere medlemsfordeler inne på LO-Favør sine sider.

TIPS: LO-Favør har egen mobilapp hvor en får oversikt over alle medlemsfordeler, både de en har inkludert i medlemskapet og de en ikke har prøvd ennå. Når en logger inn på LOfavør app må en legge til «79» foran sitt medlemsnummer.

Lurer du på noe?

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål om forsikringer eller medlemsfordeler? Da er det bare til å ta kontakt med oss på IndustriEnergi@odfjelldrilling.com så hjelper vi deg.

Bente Amundsen

Bente Amundsen

Administrasjonssekretær

bam@odfjelldrilling.com

984 72 618

Eva Karin Strøm-Nilsen

Eva Karin Strøm-Nilsen

Organisasjonssekretær

evpe@odfjelldrilling.com

930 42 242