Industri Energi sine nettsider

Vi arrangerer Julequiz

Vi har lyst til å bidra til å skape julestemning blant våre medlemmer, så i desember måned frem mot julaften arrangerer vi en ukentlig julequiz med premieutdelinger som vi håper våre medlemmer ønsker å delta på.

Til alle medlemmer,

Vi har lyst til å bidra til å skape julestemning blant våre medlemmer, så fra 1. desember og frem til julaften arrangerer vi en ukentlig julequiz som vi håper våre medlemmer ønsker å delta på.

Julequiz med 10 spørsmål vil bli sendt ut i tre omganger, hvor 10 medlemmer i hver runde som svarer alt rett vil bli trukket ut til å vinne en overraskelses premie. Runder med Julequiz blir sendt ut som følger:

Første omgang: 1. desember (svarfrist innen 7.desember kl.24:00)

Andre omgang: 8. desember (svarfrist innen 14.desember kl.24:00)

Tredje omgang: 15. desember (svarfrist innen 21.desember kl.24:00)

På selveste julaften vil det i tillegg bli trukket ut 10 heldige vinnere blant alle som har deltatt på Julequizen som vinner hvert sitt MasterCard gavekort på verdi av 1000 kr.

MERK: Hver runde med julequiz vil bli tilsendt alle medlemmer på sin personlige odfjell-epost. Julequizen vil bli tilsendt i form av en spørreundersøkelse fra oss via «surveymonkey.com» – så derfra klikker en seg inn på spørreundersøkelsen for å besvare quizen. Alle premier vil bli tilsendt på nyåret 2018. For spørsmål, hjelp, eller om en savner tilsending av julequiz – ikke nøl med å kontakt oss på epost: IndustriEnergi@odfjelldrilling.com

Håper så mange som mulig deltar. Lykke til!

Julehilsen fra klubbkontoret!