Industri Energi sine nettsider

Ungdomskonferansen 2016 i Industri Energi vell blåst!

Sist helg var over 200 unge medlemmer i Industri Energi samlet for å arrangere den sentrale ungdomskonferansen 2016. Industri Energi Odfjell ble satt ordentlig på kartet med hele 11 representanter som deltok. Ungdomslederen vår Bjarne Kleivane ble valgt inn i det sentrale ungdomsutvalget, samtidig som at Jarle Knoph ble valgt inn i valgkomiteen. Gratulere til begge to!

Representanter fra Industri Energi Odfjell på ungdomskonferansen 2016. Oppe fra venstre: Sebastian Langøy, Stian Byrknes, Robert Hauge Havn, Julia Abrahamsen Kelmendi, Melanie Frøylog. Nede fra venstre: Alexander Nødland, Bjarne Kleivane, Ivar Grønhaug, Jarle Knoph, Thomas Netteland

Alle de over 200 deltakerne som hadde tatt turen til Gardermoen for å arrangere ungdomskonferansen 2016 var enige om det var en suksess da vi arrangerte den for 11.gang! 200 ungdommer, interessant program med gode foredragsholdere, politiske debatter og arbeiderfest på kvelden er bare noen stikkord som tilsier at det var nok en bra ungdomskonferanse.

Representantene fra Industri Energi Odfjell stilte i egne joggedresser og fikk en del ros og oppmerksomhet for det, noe som var veldig gøy! Vi er kjempe stolte av hele gjengen, samt av representantene som ble valgt inn i ungdomsutvalget og valgkomiteen sentralt.

De unge medlemmene som arrangerer dette er rett og slett profesjonelle når det kommer til å arrangerte ungdomskonferanse. I år var også vår ungdomsleder Bjarne Kleivane en del av arrangørkomiteen. Vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet, veldig bra jobbet alle sammen!

Hilsen ungdomsutvalget i Industri Energi Odfjell Avd.171!