Industri Energi sine nettsider

Medlemsbesøk på DSN

God stemning med medlemsbesøk på Deepsea Nordkapp!

Mandag til onsdag denne uken var jeg på medlemsbesøk på Deepsea Nordkapp. Dette er undertegnedes første besøk på denne riggen så det var veldig kjekt å endelig få seg en tur.

Deepsea Nordkapp er den nyeste av riggene Odfjell Drilling eier selv. Det er en halvt nedsenkbar borerigg av typen Moss Maritime CS 60E. Riggen ble bygget ved Samsung Heavy Industries verftet i Sør-Korea og ble ferdigstilt i 2019. I dag holder riggen til på Alvheim-feltet i Norsjøen, på kontrakt for AkerBP.

Fikk meg Deepsea Norkapp caps. Steikje fornøgd

Det er alltid gøy å reise på medlemsbesøk på riggene våre. Man får treffe masse gode kolleger og ikke minst får input til saker å ting vi kan jobbe videre med. Ikke minst er det alltid interessant å komme ut på en borerigg i full operasjon. Jeg lar meg naturligvis lett imponere av heis opp til derricken. Har mange ganger selv kjent på tiltaket med å dra bære med meg verktøy opp i stiger hver gang man skal vedlikeholde noe, så her ombord er de godt privilegerte sann sett.

Flagg som hang på veggen.

Uansett var det veldig hyggelig å ha seg en tur. En stor flott rigg med veldig godt miljø. Latteren sitter løst og det er hygglig å sette sed ned å ta en prat i alle departement, dette gjenspeiles og i de gode prestasjonene til riggen. Godt miljø og god leveranse går hånd i hånd. Håper det ikke blir for lenge til jeg få muligheten å reise ombord igjen!

Takk for denne gang!!

Bilde i trappen