Industri Energi sine nettsider

Gladnyhet om foreningens gruppelivsforsikring

Nyheten er at utebetalingen ved dødsfall øker fra 10 G til 12 G. Dessverre viser statistikken at livsforsikringen er i bruk hvert eneste år. Premien skulle derfor i år ha økt sammen med økningen av G reguleringen som er ca 5 % itillegg til 20 % som følge av økt utbetaling fra 10 G til 12G.

Først litt informasjon om gruppelivsforsikringen. Dette er en livsforsikring som dekker deg som medlem og samboer/ektefelle ved dødsfall. Forsikringen har tidligere gitt en utbetaling på 10G.

Vi har nå hatt en gjennomgang med forsikringsselskapet og blitt enige om å øke utbetalingen til 12G.

De ble en liten forandring i prisen men dette har styret bestemt at klubben skal dekke. Så det blir ingen forskjell på lønnstrekket til den enkelte.

Med den nye satsen i grunnbeløpet så vil Gruppelivsforsikringen gi en engangsutbetaling på kr 1.337.724, – ved dødsfall.

Kostnaden for klubben vil utgjøre ca 285 000, – Vi håper medlemmene setter mer pris på denne medlemsfordelen før enn å bruke de pengene på all slags mer eller mindre unyttige strøartikler. Vi vil nok sende ut profileringsartikler i ny og ne fremover også, men litt skjeldnere for å finansiere denne medlemsgoden.

Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva dere synes om denne fordelen.