Industri Energi sine nettsider

Gjennomført årsmøte

26. – 27. august fikk klubben gjennomført årsmøte på Thon Hotel Bergen Airport.

Onsdag 26. august åpnet klubbleder, Harald Hereid, med å ønske alle velkomne – og etter en kort introduksjon av alle tillitsvalgte så var årsmøte i gang. Ommund Stokka ble valgt som dirigent og loset oss gjennom blant annet behandling av styrets årsberetning, årsberetning VO-tjenesten, årsregnskap 2019, budsjett 2020, handlingsplan 2020 og til slutt valg av nytt styre.

Årsmøte ble enig om å videreføre medlemsfordel og budsjettere for videre leie av ferieleilighet i Spania – som frem til nå har vært en veldig populær blant medlemmene. Dog med at klubbstyret er gitt mandat til å vurdere covid-19 situasjonen og vurdere hvordan videre leie skal foregå på best mulig måte.

Valg av videre styret

Videre valgt styre

Valgkomiteens innstilling ble valgt av årsmøte, og inn kom totalt 3 nye styremedlemmer. Per Arne Albrechtsen fra Deepsea Stavanger, Kenn Eirik Olsen fra Ekofisk Kilo og Eva Strøm-Nilsen fra Kontor.

Med oss på samlingen var også tillitsvalgte fra Ekofisk som Odfjell overtok 1.juli, noe som vi syntes var veldig kjekt.

Etter endt årsmøte fikk vi besøk av Rigmor Tjelt Feedt (Global HR Mananger Onshore) som hadde et innlegg. Hun fortalte blant annet om oppbygningen og hvem som er ansatt i HR, oversikt over antall ansatte i Norge og globalt med alle avdelinger, litt om nye «Odfjell Energy», Odfjell Rig Inspection Services (RIS) og om Odfjell Well Services. Det var veldig interessant for de tillitsvalgte å få lære mer om bedriften og om hva som rører seg fra bedriftens perspektiv.

Dag 2

Torsdag 27. august var det tid for tillitsvalgt konferanse, hvor Harald Hereid startet opp med å fortelle om «rikets tilstand» sett i lys av covid19 epidemien som slo ut i mars og som enda herjer i verden. Mye har skjedd i perioden: borestans, permitteringer, karantene, hyppige drøftelsemøter, styremøter, informasjon ut til medlemmer og en rigg som skulle seile utenlands er bare noen stikkord om alt som har skjedd.

Etterpå hadde vi besøk av Knut Marius Dale som presenterte medlemsfordeler og forsikringer gjennom SpareBank 1 SR-Bank og LO Favør.

Før så Ommund Stokka hadde et innlegg med siste nytt fra hva de har jobbet med sentralt i Industri Energi under covid19, tariffoppgjøret og hvordan vi jobber som tillitsvalgte. Alltid veldig interessant å høre på både Knut Marius og Ommund, takk for de for deres tid og kunnskap.

Til slutt hadde vi fokus på lokalt tillitsvalgtarbeid og hvordan vi jobber sammen som forening. Eirik Grimstad Øvrelid fra Deepsea Yantai og Tor-Bjarte Jakobsen fra Johan Sverdrup hadde innlegg om deres arbeids hverdag og erfaringer fra deres rigger offshore. Etterfulgt av en åpen diskusjon i salen om forskjellige emner om lokalt tillitsvalgtarbeid.

Ommund Stokka fra Industri Energi har innlegg