Industri Energi sine nettsider

Årets tillitsvalgt-konferanse blir spesiell

Årets tillitsvalgtkonferanse kjøres i felleskap med Archer, KCA og Seadrill.
Vi har satt sammen et spennende program med flere kjente navn.

Olje- og energiminister Terje Aasland. Foto: Helge Rønning Birkelund

Vi er stolte av å annonsere den største tillitsvalgtkonferansen for ansatte i oljebransjen noensinne! Dette blir en unik begivenhet som samler alle våre dyktige tillitsvalgte til to dager full av inspirasjon, samarbeid og kunnskapsdeling.

Dato: 01. – 02. november, oppstart kl 10:00
Sted: Quality Airport Hotell Stavanger.

I løpet av disse dagene vil vi ha flere spennende innlegg om vår næring. Innledere vil blant annet være:

• Olje- og energiminister Terje Aasland, vil snakke om bransjens fremtid og regjeringens visjon for olje- og energisektoren.

• Thomas Seltzer, programleder og forfatter, vil dele sin unike innsikt om USA og se utviklingen der opp mot utviklingen og fagbevegelsen i Norge. Går Norge mot amerikanske tilstander i arbeidslivet?

• Forbundsleder Frode Alfheim forteller om hva forbundet jobber med nå og han vil fortelle om fremtiden som et enda større LO-forbund.

Thomas Seltzer. Foto: Jørn Nordstrøm / NRK

Full oversikt på program kommer når konferansen nærmer seg.

Programmet vil omfatte spennende presentasjoner, workshops og paneldebatt. Vi skal diskutere utfordringer og muligheter i bransjen, fremtidens teknologi, bærekraftige initiativer og ikke minst hvordan vi sammen kan styrke offshorearbeideres posisjon. Her får tillitsvalgte mulighet å stille spørsmål direkte til de personene som styrer vår næring!

Dette er og en og mulighet til å delta i nettverksbygging.

Vi ser virkelig frem til å samle alle våre dedikerte og kompetente tillitsvalgte til dette.

Hold av datoen nå, tillitsvalgte vil motta påmelding på epost. Har dere ikke tillitsvalgt på ditt crew, så se å få valgt en og gi en lyd til oss om hvem dette er!

Bli med , dette kommer til å bli utrolig bra!