Industri Energi sine nettsider

Ferieleilighet i Spania, Puerto Banus

For bare 2500 kr pr uke kan du som medlem leie ferieleiligheten. Denne ligger i Puerto Banus som er havneområdet like vest for Marbella. Det er ca. 50 minutter fra flyplassen i Malaga. Leiligheten er i et kompleks som heter Hacienda Del Sol, i Estepona.

Vi har fått gode tilbakemeldinger både på leiligheten og stedet. Det er et familiested, stille og rolig. Det er på den annen side kort vei til bylivet, og alt det fører med seg av liv og røre. Dette er et populært og ettertraktet område som er kun 150 m fra stranden. Det finnes også mange restauranter, barer og supermarked i nærheten. Puerto Banus har butikker og nattklubber bare en 5 min kjøretur unna.

Selve leiligheten er moderne og er flott møblert som er godt utstyrt for en komfortabel ferie med blant annet; aircondition, 3 soverom, 2 bad, stor terrasse på bakkeplan og en mindre terrasse på motsatt side. Komplekset har også sikkerhetsvakter 24/7. Videre er det flere svømmebassenger inne på området (7),  trenings rom, sauna og  gode parkering muligheter i garasje for de som vil leie bil under oppholdet.

Vi håper og tror dette vil være noe som våre medlemmer vil få stor glede av. For å se flere detaljerte bilder av både ut- og innside av leiligheten kan en klikke seg inn på denne linken.

Ønsker en å leie leiligheten må en registrere seg på foreningens egen Cabin Web Portal og booke opphold: Link til Cabin Web. Trykk deretter på grønn knapp «Registrer ny konto» og bruk din «@odfjelldrilling.com» epost og følg deretter instruks. Vi godkjenner så din konto før en får endelig tilgang.

Det settes opp trekning på sommer- og vinterferie perioden, mens på uker utenom kan en sende inn forespørsel på som vil bli innvilget fortløpende, hvor det er første mann til mølla prinsippet som gjelder.

Vi presiserer at ved reservasjon så er booking av hele uker som gjelder (min 1 uke, maks 2 uker) med bytte dag lørdag som gjelder.

Ved spørsmål send oss epost til IndustriEnergi@odfjelldrilling.com så hjelper vi deg.

Nedenfor finner du en kort manual om hvordan en booker uker, samt presentasjon guide av området Hacienda Del Sol.