Industri Energi sine nettsider

Nyvalgt Ungdomsutvalg i Industri Energi Odfjell

Årets tillitsvalgtkonferanse ble avholdt på Kielfergen. Det var 40 tillitsvalgte fra foreningen og to representanter fra Forbundet Styrke med på Kielfergen, Colour Magic.

Det var en positiv og engasjert gjeng med medlemmer og tillitsvalgte som 1.-3. oktober reiste for å delta på årets tillitsvalgtkonferanse.
Programmet var variert og spennende. Konferansen er en arena for faglig påfyll, nettverksbygging og diskusjoner om dagens og fremtidens utfordringer.

Dag 1: Faglig start og god middag

Deltagerne ble ønsket velkommen av leder Harald Hereid og nestleder Eirik Grimstad Øvrelid som informerte om formålet med tillitsvalgtkonferansen.

Simen Lieungh var i området så han tok seg tid til å ta turen innom konferansen. Han holdt et informativt innlegg om begge selskapene for deltagerne og avsluttet med en spørsmålsrunde.

Simen Lieungh holdt et engasjerende innlegg til de tillitsvalgte

Deretter fulgte et kurs i regi av Forbundet Styrke, der Kjell Bjarne Eide ledet et viktig kurs om hva det innebærer å være tillitsvalgt. Kurset ga innsikt i de ulike rollene tillitsvalgte har, og hvilke verktøy som kan benyttes for å representere kollegaer på en best mulig måte.

Kvelden ble avsluttet med en felles middag, hvor deltakerne fikk muligheten til å knytte nye bånd og diskutere dagens faglige innhold i en mer uformell setting.

Dag 2

Fikk deltagerne anledning til å utforske byen et par timer før konferansen startet opp etter lunsj. Deltakerne ble da delt opp i to grupper – én gruppe for tillitsvalgte og en ungdommene (U35). På ungdomskonferansen ble det valgt et nytt ungdomsutvalg med fire nye representanter, noe som skapte stort engasjement blant de yngste deltakerne. Nytt ungdomsutvalg ble: Leder Marius Heggestad Knutsen, Nestleder Sander Leine Olsen, styremedlem Beathe Sognnes, styremedlem Erlend Kjosaas. Leder i ungdomsutvalget har fast plass i styret til klubben og taler deres sak.

Marius Heggestad Knutsen gjenvalgt for 2 nye år som ungdomsleder
Marius Heggestad Knutsen ble gjenvalgt som ungdomsleder for to nye år.

Etter pausen var det igjen felles konferanse hvor vi fortsatte med akutelle tema. Vi takket også av mangeårig styremedlem og hovedtillitsvalgt Ingar Storleer, og tillitsvalgt Stig Aarstad fra Heidrun som fra 1 okt ble virksohetsoverdratt til KCA Deutag. I tillegg benyttet vi nledningen til å takke av tillitsvalgt Inge Buch fra Brage som blir virkosmhetsoverdratt til Archer i desember. De har i mange år gjort en god jobb for foreningen og vi ønsket dem lykke til viderere og velkommen tilbake ved neste korsvei.

Dagen ble avrundet med en felles buffet middag og hyggelig samling på kvelden, der både erfarne tillitsvalgte og nye ungdomsrepresentanter fikk anledning til å feire et vellykket arrangement i godt selskap.

God stemning til middagen
Styremedlem Martin Karlsen og klubbsekretær Bente Amundsen