Hacienda Del Sol – Opprettet trekning for sommeren 2020- Fortsatt ledige uker før trekningperiode!

torsdag 7. november 2019

Vi minner om at klubben har opprettet trekning for sommeren 2020 på Hacienda Del Sol. Du kan nå legge søknad fra 16.05- 05.09.2020. Trekning foregår natt til 6. januar. Etter det kan man gå inn å booke ledige uker etter «førstemann til møllen» prinsippet.

Vi har fått gode tilbakemeldinger både på leiligheten og stedet. Det er et familiested, stille og rolig.  Det er på den annen side kort vei til bylivet, og alt det fører med seg av liv og røre. Leiligheten har vært populær og ettertraktet i året som har gått.

Det er fortsatt ledige uker.

Ønsker du å leie leiligheten må du inn på foreningens egen Cabin Web Portal og booke ditt opphold: Link til Cabin Web ( bruk nettleser Chrome). Trykk deretter på grønn knapp “Registrer ny konto” og bruk din “@odfjelldrilling.com” (eller ows.no) og følg deretter instruks. Vi godkjenner så din konto før en får endelig tilgang.

Vi presiserer at ved reservasjon så er det booking av hele uker som gjelder med lørdag som byttedag.

Ved spørsmål send oss epost til IndustriEnergi@odfjelldrilling.com så hjelper vi deg.

Nedenfor finner du en kort manual om hvordan en booker uker, samt presentasjon guide av området Hacienda Del Sol.

Beskrivelse hvordan booke uker.

Presentasjons guide av Hacienda Del Sol

Del