Ferieleiligheten i Spania, Hacienda Del Sol – Fortsatt ledige uker!

fredag 30. august 2019

Vi minner om at 1. juni i år så lanserte foreningen sin nye medlemsfordel med ferieleiligheten som ligger i komplekset Hacienda Del Sol. Leiligheten har vært populær og ettertraktet i sommer, men det er fremdeles totalt 9 ledige uker.

Vi har fått gode tilbakemeldinger både på leiligheten og stedet. Det er et familiested, stille og rolig.  Det er på den annen side kort vei til bylivet, og alt det fører med seg av liv og røre. Leiligheten har vært populær og ettertraktet i sommer, og den er utleid til godt utover høsten.

Foreløpig per dags dato er følgende uker ledige:

2019:

Uke 49 tom 51: 30. november tom 21. desember.

2020:

Uke 2 tom 6: 4. januar tom 7. februar.

Uke 8: 15. februar – 21. februar

NB: Lørdag er skiftedag!

Ønsker du å leie leiligheten må du inn på foreningens egen Cabin Web Portal og booke ditt opphold: Link til Cabin Web. Trykk deretter på grønn knapp “Registrer ny konto” og bruk din “@odfjelldrilling.com” (eller ows.no) og følg deretter instruks. Vi godkjenner så din konto før en får endelig tilgang.

Alt av trekninger er ferdig, så videre kan alle nå klikke seg inn å sende inn forespørsel på ledige uker som vil bli innvilget fortløpende hvor det er første mann til mølla prinsippet som gjelder.

Vi presiserer at ved reservasjon så er booking av hele uker som gjelder (min 1 uke, maks 2 uker) med bytte dag lørdag som gjelder.

Ved spørsmål send oss epost til IndustriEnergi@odfjelldrilling.com så hjelper vi deg.

Nedenfor finner du en kort manual om hvordan en booker uker, samt presentasjon guide av området Hacienda Del Sol.

Beskrivelse hvordan booke uker.

Presentasjons guide av Hacienda Del Sol

Del