Vi lanserer ny medlemsfordel: Ferieleilighet i Spania!

fredag 10. mai 2019

Drømmer du om ferie, sol og late dager på stranden?

1. juni lanserer klubben ny medlemsfordel med ferieleilighet i Marbella som medlemmer kan leie billig.

Leiligheten ligger i Puerto Banus som er havneområdet like vest for Marbella. Det er ca. 50 minutter fra flyplassen i Malaga. Leiligheten er i et kompleks som heter Hacienda Del Sol, i Estepona – ved siden av det kjente Marriot Hotel.

Dette er et populært og  ettertraktet område som er kun 150 m fra stranden. Det finnes også mange restauranter, barer og supermarked i nærheten. Puerto Banus har butikker og nattklubber bare en 5 min kjøretur unna.

Selve leiligheten er moderne og er flott møblert som er godt utstyrt for en komfortabel ferie med blant annet; aircondition, 3 soverom, 2 bad, stor terrasse på bakkeplan og en mindre terrasse på motsatt side. Komplekset har også sikkerhetsvakter 24/7. Videre er det flere svømmebassenger inne på området (7),  trenings rom, sauna og  gode parkering muligheter i garasje for de som vil leie bil under oppholdet.

Vi håper og tror dette vil være noe som våre medlemmer vil få stor glede av. For å se flere detaljerte bilder av både ut- og innside av leiligheten kan en klikke seg inn på denne linken.

Vil du leie leiligheten må du inn på foreningens egen Cabin Web Portal og booke ditt opphold: Link til Cabin Web. Trykk deretter på grønn knapp «Registrer ny konto» og bruk din «@odfjelldrilling.com» (eller ows.no) og følg deretter instruks. Vi godkjenner så din konto før en får endelig tilgang.

Vi presiserer at ved reservasjon så er booking av hele uker som gjelder (min 1 uke, maks 2 uker) med bytte dag lørdag som gjelder.

Del